SOUGIA CHANIA CRETE

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ  ΣΤΗ ΣΟΥΓΙΑ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤAXI -MINIVAN

 Sougia Taxi & Minivan - Meletis 

Tel. +30 6940 859860   +30 6945 476499   +30 6970 091298


Η Σούγια είναι ένα μικρό χωριό δίπλα στο Λιβυκό πέλαγος, μόλις 75 χλμ. Από την πόλη των Χανίων στην Κρήτη. 

Η Σούγια είναι ένα χωριό που παραμένει ανεπηρέαστο από τον πολιτισμό και την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη. Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία ξενοδοχείων και δωματίων στη Σούγια για να διαλέξετε και αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για μερικά από τα πιο γνωστά μονοπάτια και φαράγγια στη Δυτική Κρήτη .

 

Η Σούγια είναι το ιδανικό σημείο αναχώρησης για να επισκεφθείτε το φαράγγι της Σαμαριάς-Ομαλό ή το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης . Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα πιο γνωστά φαράγγια κοντά στη Σούγια ή να κάνετε κράτηση για ταξί για το φαράγγι , 

 

Παρακάμπτοντας την ουρά και προσφέροντας μια άνετη βόλτα με το μίνι βαν ή τα ταξί μας από το αεροδρόμιο των Χανίων στη Σούγια . Εναλλακτικά, μπορούμε να προσφέρουμε ναύλο ταξί από τη Σούγια προς το αεροδρόμιο των Χανίων για να πάρετε την πτήση σας, χωρίς υπηρεσίες ταξί ή μίνι βαν .

 Υπάρχει ένα πλοίο που λειτουργεί από το λιμάνι της Σούγιας τους καλοκαιρινούς μήνες ( Απρίλιος έως Οκτώβριος ) για πέντε παραλιακά χωριά ( Σούγια , Αγία Ρούμελη, Παλαιόχωρα και Χώρα Σφακίων) και το νησί της Γαύδου. Μπορείτε να ελέγξετε το πρόγραμμα των φέρι για το λιμάνι της Σούγιας . Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις απομονωμένες παραλίες κοντά στη Σούγια, χρησιμοποιώντας το θαλάσσιο ταξί Sougia .

 Περιοδεία εις αξιοθέατα μέρη 

Απολαύστε χαλάρωση και κολύμπι στην πεντακάθαρη θάλασσα του Σουγιά, κάνοντας ηλιοθεραπεία στην παραλία με βότσαλα κάτω από τον καυτό ήλιο. Η επίσκεψη στη Σούγια θα σας κάνει να πέσετε κάτω από το ξόρκι του σε χρόνο που δεν θα σας αφήσει να εκπλαγείτε με τη θέα των χωριών που γοητεύουν τη θέα. Απολαύστε τη διαμονή σας με τα αξιοθέατα, πεζοπορία στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης και της Σαμαριάς Ομαλού ή στα ερείπια της αρχαίας πόλης της Λισσού.

 Φροντίστε να κοιτάξετε μέσα στην εκκλησία για να δείτε υπέροχα ψηφιδωτά δάπεδα του 7ου αιώνα για μια εικόνα των παλαιοχριστιανικών εικονογραφιών. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα μονοπάτια της Σούγιας . Μπορείτε επίσης να δείτε διαμονή στη Σούγια και ενδιαφέρουσες επισκέψεις .